Nicolas Salamanca's Bug Report.

Found a bug in the server and want it to be fixed?
Create a topic about it here and we'll fix it as soon as possible.
Post Reply
Opium
Posts: 6
Joined: Sun Dec 09, 2018 6:00 pm
Location: London, United Kingdom
Mexico

Nicolas Salamanca's Bug Report.

Post by Opium » Fri Dec 21, 2018 9:59 am

**Your name**: Nicolas_Salamanca

**Date**: 20/12/2018

**Please describe the bug here as specific as possible**: I lost connection to the server and when I re-logged I noticed that there was no message regarding my vehicle being where it was last parked, I found this strange as I normally expect to see this message and when I went to my vehicle parking spot it was not there. I seem to have lost my vehicle.

**Screen's/Screenshots Of the bug you're reporting**:
Screenshot of missing message upon login;
Image
Screenshot of my vehicle in use;
Image

**Aditional Notes**: I discovered it when I re-logged after losing connection to the server
Last edited by Opium on Mon Dec 31, 2018 12:39 am, edited 1 time in total.

Bok
Posts: 7
Joined: Sun Dec 09, 2018 1:57 pm
Location: Mandaluyong, Philippines
Philippines

Re: Nicolas Salamanca's Bug Report.

Post by Bok » Fri Dec 21, 2018 1:42 pm

Something similiar happened to me, I bought a Picador and now the Vehicle Delivering Time is stuck at 60 min.

User avatar
Dawson
Posts: 108
Joined: Sat Dec 02, 2017 6:01 pm
Location: Chesterfield, United Kingdom
Great Britain

Re: Nicolas Salamanca's Bug Report.

Post by Dawson » Sat Dec 22, 2018 10:47 am

Forwarded tot the development team.

Opium
Posts: 6
Joined: Sun Dec 09, 2018 6:00 pm
Location: London, United Kingdom
Mexico

Re: Nicolas Salamanca's Bug Report.

Post by Opium » Mon Dec 31, 2018 12:42 am

Changed to new format

Post Reply